ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ

Ολοκληρωμένες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας, χρόνου και κόστους με τα συστήματα φορτοεκφόρτωσης της εταιρείας μας για γρήγορες και ασφαλείς διαδικασίες λειτουργίας.

ΑΠΟΒΑΘΡΑ ΦΟΡΤΩΣΗΣ

Χρησιμοποιείται σε υπάρχοντα και πρόσφατα σχεδιασμένα κτίρια αποθήκης. Λόγω της ανεξάρτητης κατασκευής τους, τοποθετούνται έξω από τα κτίρια, πράγμα που σημαίνει ότι δεν καταλαμβάνουν πολύτιμο αποθηκευτικό χώρο. Η βάση μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορες γωνίες για βέλτιστη χρήση του εξωτερικού χώρου. Στην πλήρως καλυμμένη έκδοση, δημιουργεί επίσης ένα φράγμα που περιορίζει την απώλεια θερμότητας, την επίδραση εξωτερικών παραγόντων όπως η βροχόπτωση και η σκόνη.

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Μια ηλεκτροϋδραυλική συσκευή που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ μιας αποθήκης και του χώρου φορτίου ενός φορτηγού. Παρέχει αδιάλειπτη διαδικασία φόρτωσης, διευκολύνοντας τη ροή εργασίας. Υπάρχουν δύο διαθέσιμες εκδόσεις: Κατασκευασμένο από χάλυβα ή αλουμίνιο από φύλλο πλάκας πέλματος τυπικής χωρητικότητας 60 kN.

ΦΥΣΟΥΝΕΣ ΑΠΟΒΑΘΡΑΣ

Ο σκοπός της φυσούνας αποβάθρας είναι να συγκρατήσει την κίνηση του αέρα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας φόρτωσης προκειμένου να αποτραπεί η απώλεια θερμότητας και να περιοριστεί οποιαδήποτε αρνητική επίδραση εξωτερικών παραγόντων, όπως η βροχόπτωση, η σκόνη και άλλα σωματίδια. Οι διαστάσειςτης φυσούνας αποβάθρας εξαρτώνται από: το πλάτος και το ύψος των φορτηγών, τις διαστάσεις της πόρτας και την απαιτούμενη απόδοση στεγανοποίησης. Παρέχουμε φυσούνες αποβάθρας μη τυποποιημένων διαστάσεων κατόπιν αιτήματος.

ΟΔΗΓΟΙ ΤΡΟΧΩΝ

Οι οδηγοί τροχών από χάλυβα συμπληρώνουν τον εξοπλισμό του συστήματος φόρτωσης. Εξασφαλίζουν τη σωστή τοποθέτηση ενός οχήματος μπροστά από μία πλατφόρμα αποβάθρας. Οι οδηγοί τροχών είναι κατασκευασμένοι από γαλβανισμένους χαλύβδινους σωλήνες με παχύ τοίχωμα. Προσφέρουμε δύο τύπους οδηγών τροχών: σχεδιασμένοι να βιδώνονται ή σχεδιασμένοι να ενσωματώνονται σε σκυρόδεμα.

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ

Τοποθετούνται ελαστικοί προφυλακτήρες για την προστασία των κτιρίων και των οχημάτων από ζημιές κατά τη διάρκεια ενός ελιγμού σύνδεσης. Οι προφυλακτήρες είναι εξαιρετικά ανθεκτικοί και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

ΓΕΦΥΡΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Η γέφυρα φόρτωσης χρησιμοποιείται όταν υπάρχει μια μικρή διαφορά στα επίπεδα μεταξύ του δαπέδου του κτιρίου και του ημιρυμουλκούμενου του φορτηγού. Η γέφυρα διατίθεται σε σταθερή και συρόμενη έκδοση. Το αυτόματο κλείδωμα κρατά τη γέφυρα σε ασφαλή θέση.