Εξοπλισμος οδηγησης και εξαγωγης συστηματων θεμελιωσης

Ο σωστός εξοπλισμός και η τεχνική υποστήριξη είναι τα κλειδιά για την οικονομική και επιτυχή ολοκλήρωση των σημερινών έργων θεμελίωσης. Ως πάροχος πλήρων συστημάτων, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις με στόχο την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη σε συνδυασμό με την κάλυψη όλων των τεχνικών και περιβαλλοντικών απαιτήσεων. Ακόμη και κάτω από ακραίες συνθήκες, όπως η οδήγηση, η εξαγωγή, η διάτρηση ή η συμπίεση, ο ποιοτικός εξοπλισμός εμφανίζει ισορροπημένη απόδοση. Ως εκ τούτου, οι ελεγχόμενες εκπομπές για τους φορείς εκμετάλλευσης και το περιβάλλον συμβαδίζουν πάντα με τα βιομηχανικά πρότυπα.

Παρέχουμε εξοπλισμό για την οδήγηση και την εξόρυξη θεμελιώσεων από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως, που κυμαίνονται από εκσκαφέα τοποθετημένο σε μεγάλους γερανούς με αιωρούμενα κρουστικά σφυριά, καθώς και υδραυλικά σφυριά βάρους από 1,5 έως 45 τόνους. Διαθέτουμε ένα ολοκληρωμένο εθνικό και διεθνή στόλο εξοπλισμού για ενοικίαση και πώληση τόσο για βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα έργα. Ο εξοπλισμός και το τεχνικό μας προσωπικό έχουν βρεθεί και εργαστεί σε ορισμένες από τις πιο απομονωμένες περιοχές του κόσμου.

Η επιλογή του εξοπλισμού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των συνθηκών του εδάφους, το μήκος και το βάρος του στοιχείου που πρέπει να οδηγηθεί, το βάθος οδήγησης, τον τύπο της θεμελίωσης και την πρόσβαση στο χώρο. Με πάνω από 30 χρόνια παρουσίας στο βιομηχανικό τομέα, το προσωπικό μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία και γνώση και είναι διαθέσιμο να παρέχει υποστήριξη των πελατών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε έργο με στόχο την αποτελεσματική και επιτυχημένη ολοκλήρωση του έργου.

Πρόσθετες Πληροφορίες