ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΟΙ ΘΟΛΟΙ – ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΕΣ / ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΚΟΥΠΟΛΕΣ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΥ – ΠΥΡΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ – ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛ

Η εταιρεία μας μέσα από τη μακροχρόνια συνεργασία της με ευρωπαϊκούς οίκους προσφέρει υψηλής ποιότητας διαφώτιστους θόλους και κουπόλες ειδικά σχεδιασμένες για στέγες βιομηχανικών κτιρίων με πλήρη αξιοποίηση του φυσικού φωτός σύμφωνα με τις υψηλότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές και σύμφωνα με το προεδρικό διάταγμα 41/18 κεφάλαιο Α παρ. 6.6.2 σχετικά με τον κανονισμό πυροπροστασίας για ανέγερση νέων κτιρίων στην Ελλάδα. Οι πυροκουρτίνες και τα ηχομονωτικά πάνελ αποτελούν επίσης αναπόσπαστο μέρος της γκάμας μας.

Η εταιρεία CAODURO προσφέρει προϊόντα υψηλής απόδοσης με απροβλημάτιστη λειτουργία ακόμα και μετά από πολλά χρόνια. Οι βασικές αξίες που διέπουν τα προϊόντα τους είναι η ποιότητα και η εφευρετικότητα. Η εταιρεία μας προσφέρει τη γκάμα των προϊόντων του οίκου στη Ρουμανία.

Στόχος της AKRIPOL είναι η ανάπτυξη και η παραγωγή προηγμένων & υψηλής ποιότητας πολυμερών υλικών και η δημιουργία ενός σύγχρονου περιβάλλοντος, το οποίο αντικατοπτρίζεται σε καινοτόμες λύσεις εφαρμογής. Η εταιρεία μας προσφέρει τη γκάμα των προϊόντων του οίκου σε Ελλάδα, Κύπρο και Ρουμανία.