ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕΡΙΣΜΟΥ

ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ

Οι κουπόλες χειροκίνητου ανοίγματος είναι κατασκευασμένες από προφίλ αλουμινίου, που κινούνται με βιδωτό γρύλο ο οποίος ενεργοποιείται από μια μανιβέλα – λαβή διαθέσιμη σε διαφορετικά μήκη.

Ανάλογα με το μέγεθος της κουπόλας, είναι δυνατό να εγκαταστήσετε μία (μονής μετάδοσης κίνησης) ή δύο (διαδοχική κίνηση) βιδωτές υποδοχές που συνδέονται μεταξύ τους και λειτουργούν με μια λαβή στροφάλου.

Όσον αφορά τη διάταξη διαδοχικού ανοίγματος, σημεία ώθησης τοποθετούνται στη μεγαλύτερη πλευρά του θόλου.

Για συνεχείς κουπόλες, διατίθεται διάταξη χειροκίνητου ανοίγματος σε ενδιάμεσα στοιχεία 180 cm.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ

Οι κουπόλες ηλεκτρικού ανοίγματος είναι κατασκευασμένες από προφίλ αλουμινίου, που κινούνται από έναν ή δύο μονοφασικούς ηλεκτροκινητήρες 230 V. Περιλαμβάνεται ο διακόπτης απόληξης διαδρομής και η θερμική προστασία κινητήρα.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ SG ΓΙΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΑ

Η νέα κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κουπόλα ηλεκτρικού ανοίγματος με το όνομα SG αυξάνει το εύρος των ηλεκτρικών ανοιγμάτων, εστιάζοντας την προσοχή στην αντίσταση σε συγκεκριμένες συνθήκες.

Οι συσκευές αυτές είναι κατασκευασμένες, για τετράγωνα και ορθογώνια σχήματα, με προφίλ αλουμινίου. Ο μηχανισμός ανοίγματος λειτουργεί πάντα με μονοφασικό ηλεκτροκινητήρα 230 V, εφοδιασμένο με διακόπτη άκρου διαδρομής και θερμική προστασία κινητήρα.
Η στεγανότητα του πλαισίου είναι εγγυημένη από 3 σημεία συγκράτησης, τόσο κατά το κλείσιμο όσο και με ανοιχτή τη κουπόλα.
Για συνεχείς κουπόλες, η διάταξη ανοίγματος διατίθεται σε ενδιάμεσα στοιχεία 180 cm, με καθαρό άνοιγμα μεγαλύτερο από 125 cm.

ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΡΙΔΑ

Η ανθρωποθυρίδα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για να επιτρέπει περιστασιακή πρόσβαση στην οροφή, όπως σε περίπτωση συντήρησης.
Το άνοιγμα ενεργοποιείται από το εσωτερικό με λαβή κλειδώματος/ξεκλειδώματος εφοδιασμένη με ένα ή δύο ελατήρια αερίου ανάλογα με το μέγεθος του θόλου. Αυτά τα έμβολα αερίου βοηθούν τον χειριστή να ανοίξει τον θόλο μέχρι να φτάσει σε γωνία 80°-90°.
Κατόπιν παραγγελίας είναι διαθέσιμο το άνοιγμα από την έξω πλευρά.
Για συνεχή διαφώτιστα, διατίθεται ανθρωποθυρίδα με καθαρό άνοιγμα έως 120 cm.

U1 ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΙΑ ΚΟΥΠΟΛΕΣ

Η νέα κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ηλεκτρικά ανοιγόμενη κουπόλα με το όνομα U1 εφαρμόζεται σε συνεχή διαφώτιστα μήκους έως 7,20 m, εστιάζοντας την προσοχή στην αντίσταση σε συγκεκριμένες συνθήκες.
Το άνοιγμα λειτουργεί με δύο ή περισσότερους μονοφασικούς ηλεκτρικούς κινητήρες 230 V, ο καθένας με διακόπτη άκρου διαδρομής και θερμική προστασία κινητήρα. Η στεγανότητα και σταθερότητα του πλαισίου είναι εγγυημένη από τους κινητήρες και τα σημεία συγκράτησης, τόσο κατά το κλείσιμο όσο και κατά το άνοιγμα της κουπόλας.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΜΕ RACK ΜΟΤΕΡ

Παρόμοιες με τις άλλες ηλεκτρικά ανοιγόμενες κουπόλες όσον αφορά το πλαίσιο, αυτή η κουπόλα έχει διαφορετική λειτουργία.

Για ανοίγματα μήκους έως 14 m, το σύστημα αποτελείται από έναν κεντρικό κινητήρα και οδηγούς με μήκος διαδρομής ανοίγματος έως 100 cm κατόπιν παραγγελίας.

Ένας κινητήρας 230 V επιτρέπει, μέσω μιας μπιέλας, τη μηχανική κίνηση των οδηγών.

VERTICAL™

Vertical™ είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ηλεκτρικά ανοιγόμενη κουπόλα με κινητήρα και οδηγούς με κάθετη ανύψωση. Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε θόλους μονομπλόκ όσο και σε συνεχή διαφώτιστα και επιτρέπει όλο το άνοιγμα με ρυθμιζόμενο ύψος.

Ένας κεντρικός κινητήρας 230 V επιτρέπει, μέσω μιας μπιέλας, τη μηχανική κίνηση των οδηγών με μήκος διαδρομής ανοίγματος έως 100 cm κατόπιν παραγγελίας.

Τα flashing, κατασκευασμένα από πολυκαρβονικό παλ, γαλβανισμένο ατσάλι ή προβαμμένο χάλυβα επιτρέπουν να διατηρείται το διαφώτιστο ανοιχτό ακόμη και σε περίπτωση βροχής, σε μειωμένο ύψος.

NSHEV ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ

Το NSHEV σύστημα ανοίγματος και κλεισίματος επιτρέπει το άνοιγμα και το κλείσιμο μόνο για εργασίες συντήρησης, σε συσκευές NSHEV για στέγες.

Τα συστήματα NSHEV μπορούν να ενεργοποιηθούν είτε μέσω κυλίνδρων CO2 έκτακτης ανάγκης είτε μέσω συστήματος πεπιεσμένου αέρα με τηλεχειριστήριο

Το σύστημα Ανοίγματος και Κλεισίματος μπορεί να εγκατασταθεί σε συσκευές CAODURO® όπως το SMOKE OUT® (πιστοποιημένο για σύνθετους 300 κύκλους λειτουργίας), το SMOKE OUT VERT™, το SMOKE LAME™ PT και το SMOKE LAME™ TT.

Αυτό επιτρέπει στο προσωπικό να ελέγχει ανά πάσα στιγμή τη λειτουργία των NSHEV κατά την προγραμματισμένη συντήρηση που προβλέπει ο νόμος, χωρίς την οικονομική επιβάρυνση της επέμβασης στην οροφή και της αντικατάστασης αναλώσιμων. (CO2 κύλινδροι και θερμοευαίσθητα στοιχεία).