Προστασια απο πλημμυρες. Επειγουσα αναγκη για δραση.

Οι άνθρωποι έχουν εγκατασταθεί κοντά σε ποτάμια και ακτές εδώ και χιλιάδες χρόνια. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων αιώνων οι ροές των ποταμών έχουν ευθυγραμμιστεί και συσταλεί, ενώ οι παράκτιες πεδιάδες έχουν παρακρατηθεί και οικοδομηθεί και τα δάση έχουν μειωθεί. Οι συνέπειες αυτών των ανθρώπινων παρεμβάσεων είναι η κλιματική αλλαγή και ο αυξανόμενος αριθμός περιβαλλοντικών καταστροφών. Οι πλημμύρες, όπου παλαιότερα είχαμε μία ανά αιώνα, συμβαίνουν όλο και συχνότερα.

Οι εμπειρογνώμονες συμφωνούν ότι απαιτείται άμεση δράση: οι ζημιές από τις πλημμύρες ήδη βρίσκονται στις κορυφές των ευρωπαϊκών στατιστικών ζημιών. Ορισμένες από τις ζημιές είναι προβλέψιμες και μπορούν να προληφθούν με μέτρα αντιπλημμυρικής προστασίας που αρμόζουν στις εκάστοτε τοπικές συνθήκες. Ως εκ τούτου, η προστασία και πρόληψη των πλημμυρών είναι από τις πιο επείγουσες δράσεις στην εποχή μας, τις οποίες πρέπει να αναλάβουν όλες οι τοπικές κοινότητες άμεσα.

Προσωρινά συστήματα προστασίας από τις πλημμύρες

Μόνιμα συστήματα προστασίας από τις πλημμύρες

Προσαρμοσμένες λύσεις για προστασία από πλημμύρες

Ολοκληρωμένη διαχείριση από την αρχή ως το τέλος.

Η THYSSENKRUPP INFRASTRUCTURE είναι παγκοσμίως γνωστός προμηθευτής εξοπλισμού προστασίας από πλημμύρες. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υψηλής ποιότητας και ποικίλες τεχνικές υπηρεσίες στην υδραυλική μηχανική και τη διαχείριση των υδάτων.

Οι τεχνικές υπηρεσίες μας λεπτομερώς:

  • Δομικές αναλύσεις και δοκιμές σταθερότητας
  • Ειδικές προτάσεις
  • Προετοιμασία του σχεδίου
  • Προσδιορισμός διαστάσεων και κόστους
  • Σχέδια και λεπτομερείς λύσεις
  • Συμβουλές και υποστήριξη για εταιρείες σχεδιασμού
  • Τεχνικά Έγγραφα

Προστασία από πλημμύρες made in Germany

Έχουμε διαπίστευση σε όλους τους τομείς της δουλειάς μας. Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται αποκλειστικά από την THYSSENKRUPP INFRASTRUCTURE και τις συνεργαζόμενες εταιρείες της. Συνεργαζόμαστε με εταιρείες κατασκευής κορυφαίων υδραυλικών μηχανημάτων και οργανισμούς διαχείρισης υδάτων με στόχο να προσφέρουμε στους πελάτες μας τελευταίας τεχνολογίας συστήματα προστασίας από τις πλημμύρες.

Πρόσθετες Πληροφορίες